Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

holodes

Холодец

12 Қаңтар 2014

Құрамы:

  • 1 тауық еті
  • 1 бума аскөк
  • 2 дана сәбіз
  • 3 дана лавр жапырағы
  • 1 дана пияз
  • Тұз
  • Ашы бұрыш
  • 125 г асбұршақ
  • 0,75 л тауық сорпасы

Дайындалу әдісі:
Тауық етін қазанға салып, үстінен 1 литр су құямыз. Енді жуылған аскөкті, сәбізді, лавр жапырағын, пиязды, асбұршақты тұз салып 30-40 минут қайнатамыз. Тауықтың сүйектерінен етерін сылып алып, етін ұсақтап тураймыз. Сәбізід дөңгелектеп барлығын турап болсаңыз сорпаны үстінен құйып тоңазтқышқа саламыз. Берерде аскөкпен сәндеп дастарханға қоямыз.

Кілтсөздері:,


Рейтинг@Mail.ru