Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

zana_zildik_tort2

Жаңа жылдық торт

24 Қараша 2013

Торт құрамы:

  • 2 жұмыртқа
  • 150г қант
  • 2 пачка ванилин
  • 80г ұн
  • 20г картоп крахмалы
  • 1 шәй қасық разрыхлитель
  • 3банка абрикос
  • 10 шәй қасық желатин
  • 350г иогурт
  • 300мл шампан
  • 750г қаймақ
  • 50г шоколад

Жаңа жылдық тортың дайындалу әдісі:
Жұмыртқаның ағын жақсылап копіргенше араластырып, 1 пачка ванилинмен 50грам қантты қосамыз. Жұмыртқаның сарысын ұн және разрыхлителмен араластырамыз.
Екі қоспаны біріктіріп қызып тұрған пешке тортқа арналған формаңызға қамырымызды құйып 20 минутқа қоямыз. Піскен соң алып суытамыз.8 шәй қасық желатинге аз мөлшерде суды құямыз да сәл қойып қоямыз. Абрикостын аз мөлшерін алып 2 шәй қасық желатинмен араластырамыз. Ал иогуртты қалған желатинмен және 70грам қантпен араластырамыз. Азғана шампанды қосамыз да барлығын миксермен араластырып соңынан қаймақты қосамыз.Дайын кремімізді бисквитке айналдыра жағып беткі жағын өз қалауыңызша гүлдендіріп әсемдеуге болады. Дайын тортымызды тоңазтқышқа қоямыз.


Рейтинг@Mail.ru