Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

самса_smoll

Самса

6 Қазан 2013

Құрамы:

  • Ұн – 5 стакан
  • Қой еті – 400 гр
  • Пияз – 700 гр
  • Сары май
  • Тұз – дәміне қарай
  • Қара бұрыш
  • Қызыл бұрыш

Самса дайындау рецепті:
Ыдысқа жарты стакан су құйып, оған жарты шәй қасық тұз саламыз да үнды қосып, жақсылап қамыр илейміз.
Қамырды жайып қамырға жақсылап май жағамыз да орап бірнеше бөліктерге бөлеміз.
Пиязды майдалап турап , етті еттартқыштан өткізіп пиязбен араластырып тұз, бұрыш қосамыз.
Қамырларды дөңгелектеп жайып, ішіне дайындап қойған қоспасын салып бүгеміз
Пешті жақсылап қыздырып, табаны майлап, самсаны салып пісіреміз.
Самса дайын. Астарыңыз дәмді болсын!


Рейтинг@Mail.ru