Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

asorti_salati2

Қысқа арналған ассорти салаты

19 Тамыз 2014

Құрамы:

  • Памидор – 1кг
  • Қияр – 1кг
  • Болгарски – 3шт
  • Пияз – 2шт
  • Лавр жапырағы
  • Қара бұрыш
  • Сарымсақ
  • Маринатқа:
  • Су – 1литр
  • Сірке суы – 50мл 9%
  • Қант – 1ас қасық
  • Тұз – 2 ас қасық

Дайындалуы:
Банкіні тазалап жуып булап аламыз. Дайын болған банкіге лавр жапырағын, бұрыш , сарымсақты саламыз. Пиязды бен болгар бұрышын төрт бөлікке бөлеміз. Осылай банкіге саламыз. Қияр мен қызанақты да ірілеп турап саламыз.
Суды қайнатып оған қант, тұз, сірке суын қосып бакіге құямыз. Улкенірек ыдысқа су құйып, жабылған банкімізді сыртынан 5-7 минут қайнатамыз.


Рейтинг@Mail.ru