Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

tuspara

Тұшпара

8 Сәуір 2014

Қамырына:

  • Ұн – 2 стақан
  • Жұмыртқа – 1 дана
  • Су
  • Тұз

Салмасына:

  • Фарш – 300 гр
  • Пияз – 3 дана
  • Қара бұрыш дәміне қарай
  • Тұз
  • Сұйық май

Бірінші ұн, жұмыртқа, су тұз салып жақсылап қамыр илеп бираз уақытқа қойып қоямыз. Оған дейн салмасын даярлаймыз.
Пиязды майдалап турап, фаршқа саламыз да бұрыш тұз сеуіп кішкене сұйық май құйып жақсылап аралатырамыз.
Енді қамырымызды жайып, өз қалауыңызша дөңгелектеп немесе төртбұрыштап кесіп қамырымыздың ішіне салмасын саламыз да бүгеміз. Енді ыдысымызға су құйып оған маги салып жиберсеңіз дәмін жақсартады. Су қайнаған соң тұшпараларымызды салып, пісіреміз. Піскен тұшпараларымызды тарелкаға салып бетіне аскөк пен қаймақ салып дастарханға қоямыз.

Кілтсөздері:,


Рейтинг@Mail.ru