Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

golubsi

Голубцы

24 Наурыз 2014

Салмасына:

  • фарш
  • тұтас орамжапырақ
  • піскен күріш 1 кесе
  • сәбіз 2-3 дана
  • пияз 1 дана
  • жұмыртқа 1 дана
  • қара бұрыш
  • тұз.

Жасалу жолы:
Күрішті шала пісіріп алып, туралған етке қосамыз. Оған ұсақталған пияз, тұз бен бұрыш қосып салманы әзірлейміз.
Қырыққабат түбінің әр жерінен пышақпен сәл ғана кесіп, ыстық суға салып қайнатамыз.
Қырыққабаттың жапырақтары бөліне бастағанда судан шығарып, жапырақтарын сылып аламыз.
Дайын жапырақтарға салмадан салып, ораймыз. Оны қайнап тұрған судың буына 30-40 минут пісіреміз.
Тұздық: Жуа, сәбіз, картопты төртбұрыштап турап, қуырамыз. Үстіне қызанақ пен тұз, бұрыш қосамыз. Барлығын қуырғаннан соң ыстық су құйып, жәй отта бұқтырамыз.
Дайын тұздығымызды голубцы бетінен құйып, аскөкпен сәндейміз.

Кілтсөздері:,


Рейтинг@Mail.ru