Қазақша тағамдар дайындау рецептері суретімен

Салат дайындау суретімен, салат түрлерінің жасалу жолдары, жаңа жылдық торттар мен салаттар бәрі-бәрі сіздің көңіліңізден шығады деген сенімдеміз.

Біздің сайтта ұлттық тағамдар және басқа да елдердің қазақша ас мәзірі суретімен , орыс халқының ас мәзірі , қытай асханасы және де басқа халықтардың ас мәзірлері ұсынылған.

Сіздердің көңілдеріңізден шығады деген үміттеміз. Біздің сайтпен ас даярлап пікірлеріңізбен бөлісе отырыңыздар.

tauk_pen_zumirtka_salati

Тауық еті мен жұмыртқа қосылған салат

4 Наурыз 2014

Салат құрамы:

  • Тауық еті 200г
  • Қияр 150г
  • Маринатталған саңырауқұлақ 150г
  • Пияз 1дана
  • Жұмыртқа 4дана
  • Майонез дәміне қарай
  • Тұз
  • Бұрыш
  • Көк пияз немесе аскөк

Салаттар дайындау суретімен:
Саңырауқұлақты жіңішке майдалап тураймыз. Пиязды мадалап турап , қуырып аламыз да суытамыз. Тауық етін және қиярды майда ұзыншалап турап, жұмыртқамызды үкіштен өткіземіз. Аскөкті майдалап тураймыз.
Енді салатымызды рет-ретімен саламыз.
Бірінші тауық еті, қияр, саңырауқұлақ пен қуырылған пияз, аскөк және де ең соңынан жұмыртқамызды саламыз. Барлығының арасынан майонез жағуды ұмытпаңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш сеуіп ең бетіне көк пиязды турап салат бетін әрлейміз.

Кілтсөздері:, ,


Рейтинг@Mail.ru